Porsche 356 Speedster

Porsche 356 Speedster huren en zelf rijden

Jullie mogen de Trouwauto Porsche 356 zelf rijden. Geniet van het open rijden in deze Porsche 356 Speedster. Een Porsche huren is een bijzondere gebeurtenis. Deze Porsche uit 1957 is echt een beauty, van binnen en van buiten.

Romantisch toch, zo’n witte Porsche cabrio huren als trouwauto? Deze witte Porsche Speedster met creme interieur en cremespreekt ongetwijfeld tot de verbeelding! Al heel wat bruidsparen vielen voor de charmes van deze karakteristieke trouwauto. Een Porsche cabrio is altijd heel romantisch. (De Porsche is een iconische auto die bekend staat om zijn schitterende voorkomen.) En deze witte Porsche nóg iets specialer. (Ja, het kan!) In deze witte Porsche trouwauto mogen jullie zelf rijden! In een cabrio rijden is altijd een geweldige ervaring, maar op jullie huwelijksdag is het natuurlijk helemaal bijzonder om in zo’n schattige auto te rijden.

Onze Porsche Speedster 356 is nu te huur

Het exemplaar wat jullie kunnen huren is gespoten in de kleur ‘gebroken wit’ wat zorgt voor schitterende trouwfoto’s. De Porsche is voorzien van mooie chromen en gouden accenten, zoals raamlijsten, chromen koplampen zoals jullie op de foto kunnen zien. De klassieke heeft een bolle voorruit zodat jullie heerlijk uit de wind kunnen rijden en het kapsel van bruid en bruidegom goed blijft zitten.