Herbie Kever cabrio als trouwauto huren?

Maak kennis met Herbie, de witte Kever cabrio uit de gelijknamige – en zeer beroemde – film! De Herbie Kever wordt gezien als de mooiste filmauto ook. En het is mogelijk om deze unieke Kever te huren als trouwvervoer! Deze roomwitte Kever heeft een wit lederen interieur en echte Herbie-bestikkering. Met de Herbie Kever rijd je op je trouwdag in een unieke, schattige en smaakvolle trouwauto. De Herbie is vooral populair bij mensen die geen écht witte trouwauto willen, maar die op zoek zijn naar uniek trouwvervoer. Voor die mensen – en voor mensen die gewoon superfan zijn van Herbie – is deze unieke Kever de perfecte trouwauto. Misschien voor jullie ook? Kom ‘m anders bekijken in de showroom. Dan kun je zelf kennismaken met deze bijzondere witte Kever.

Zelf rijden in een Herbie Kever

De beroemde Herbie Kever staat op jullie huwelijksdag helemaal tot jullie beschikking! En het mooiste is: jullie mogen zelf in deze opvallende trouwauto rijden! (Van bruidsparen die jullie voorgingen, weten we dat dat echt een bijzondere ervaring is.) Kies er dus voor om jullie trouwdag extra bijzonder te maken met een one-of-a-kind-trouwauto.

 

De Herbie kever als trouwauto huren?

Wat is het een leuke ervaring om in een Herbie Kever te rijden. En wat is die ervaring nog mooier als die op jullie huwelijksdag is! Willen jullie deze indrukwekkende verschijning reserveren voor jullie trouwdag? Vraag dan snel een offerte aan. Of maak een afspraak voor een bezichtiging van deze roomwitte Kever in de showroom.